Условия за ползване

Уважаеми Клиенти, преди да използвате сайта и да направите поръчка, моля да се запознаете с Условията за ползване!

Настоящите условия за ползване регламентират отношенията между магазин Златното зрънце и Вас, потребителите на продукти и услуги предлагани от zlatnotozrance.com. Разглеждайки страницата, статиите, натискането на обектите и връзките разположени на страниците на zlatnotozrance.com Вие приемате и се задължавате да спазвате настоящите условия.

Магазин zlatnotozrance.com e собственост на Динкел ЕООД със седалище и адрес на управление гр. Варна, ул. Иван Кацарски 5, ЕИК 203064597, тел 0877 965 265

  1. Поръчки

Вашите поръчки можете да направите чрез zlatnotozrance.com или по телефона:

1.1 По телефона – на тел. 0877 965 265от понеделник до петък от 9 до 19:30 ч, в събота от 10 до 19 ч. Наш представител ще приеме поръчката Ви и ще уточните начина на доставка.

1.2 Чрез zlatnototzrance.com поръчки се приемат 24 ч в денонощието и се обработват в делнични дни. При първата Ви поръчка чрез онлайн магазина, наш представител ще се свърже с Вас по телефона до края на работния ден, в който е подадена заявката или на следващия работен ден, ако заявката е направена след 20ч. Целта на обаждането е да потвърдите поръчката и въведените данни за доставка.

Всички поръчки получени до 15 ч се обработват и изпращат същия ден, поръчките получени след 15 ч се обработват и изпращат на следващия ден или в първия работен ден. Поръчки направени събота и неделя и официални празници се обработват и изпращат в понеделник или в първия работен ден.

Вашите поръчки можете да получите по следните два начина – по куриер или на място в магазин Златното Зрънце с адрес: гр. Варна, ул. Братя Миладинови 146. Доставката по куриер се осъществява за сметка на получателя. Актуални цени и условия на за доставка по куриер можете да видите на страницата Доставка на zlatnotozrance.com.

  1. Неизпълненине на поръчката

Неизпълнение на поръчката е възможно в следните случаи:

–          Изчерпване на наличните количества

–          Неуспешно свързване с Вас при първата Ви поръчка

 

  1. Отказ от поръчка

Вие можете да откажете поръчката във всеки един момент преди да получите от нас потвърждение за изпратена поръчка без да дължите за това каквито и да било такси или неустойки.

След като изпратим поръчката Ви по куриер вие можете да откажете поръчката на куриера, като в този случай дължите такса за транспорт на куриерската фирма в двете посоки.

  1. Цени

Всчки обявени цени са с ДДС

Цените на продуктите са без включена цена за доставка. Цените за доставка може да откриете на страницата Доставка в zlatnotozrance.com.

 

  1. Плащане

Вие можете да заплатите вашата поръчка по следните начини:

–          В брой при получаване на  поръчката в нашия магазин

–          В брой, чрез наложен платеж при получаване на пратката от куриера

 

  1. Поверителност

С цел да ви обслужим и да изпълним вашата поръчка коректно, ние ще поискаме от Вас следните данни:

–          Име и фамилия

–          Телефон

–          Електронна поща

–          Адрес за доставка

Ние се задължаваме да използваме предоставените данни единствено и само за обслужване на вашите поръчки и изпращане на наши актуални предложения, не повече от два пъти месечно. Изпращането на актуалните предложения по електронна поща се осъществява след като сте потвърдили, че желаете да ги получавате. Във всеки един момент можете да се откажете от получаването на актуалните предложения, чрез линка посочен в мейла до вас. Ние се задължаваме да не разкриваме вашите данни на трети лица. Във всеки един момент вие можете да поискате да заличим вашите данни от нашата база данни, като изпратите писмо до office@zlatnotozrance.com .

  1. Връщане на продукти

Вие имате право в 7 дневен срокот датата на получаване да върнете закупените от вас продукти при следните условия:

–          Опаковката на продукта е с ненарушена цялост

–          Продукта е запазен в добро състояние

–          Ако връщате продукта чрез куриер, пратката има опция за преглеждане преди приемане

В този случай разходите за връщането на продукта са за ваша сметка. Ние се задължаваме веднага след получаването на продукта да въстановим сумата, която сте заплатили на посочена от вас банкова сметка.

  1. Рекламации

За рекламации и въпроси относно вашите поръчки, моля да се свържете с нас на телефон 0877 965 265 .

  1. Съдържание и авторски права

Всички текстове и изображения публикувани в zlatnotozrance.com са обект на авторски права и са собственост на Динкел ЕООД. Тяхното използване е разрешено, само в случай че постави на видно място връзка към страницата в zlatnotozrance.com, където са били публикувани.