Защо нашият Нахутен хляб със семена?

Нахутеният хляб със семена е резултат на повече от 2 години опити да направим безглутенов хляб, който да отговаря на следните критерии: Да бъде приготвен с жив квас, защото мая не използваме под никаква форма; Да бъде само от натурални брашна, без да използваме готови миксове; Да има приятен вкус, който да се хареса на по-широка група хора, а не просто да е приемлив за хората, на които са налага да избягват глутена; Да бъде с приятна структура – да притежава мекота и влажност, които трудно се постигат при безглутеновите брашна; Да запазва вкусовите си качества и текстурата и след няколко дни, без да се влагат подобрители и консерванти.

 

Денкел ЕООД

През последните 5 години успяхме да превърнем „Златното зрънце” в синоним на качествени печива с избрани продукти и лично отношение. Работим изцяло жив квас, които сами поддържаме. Избираме всяко брашно след тестове и проучване на доставчиците ни.

Голяма част от брашната мелим на собствена мелница, директно преди влагането им в продуктите. Зърното купуваме директно от земеделските производители.

Тел.: +359 876 00 95 00

Email: [email protected]

Изтеглете презентация

Изпратете ни съобщение

Не попълвайте: