Кои сте вие и каква и историята ви?

Ние сме Мария и Мартин – българи и мечтатели.

Основахме нашият семеен бизнес, с вярата, че трябва да се води от принципи за качеството на храната, която предлагаме и обмяната на опит с добри професионалисти във всяка сфера на работата. През 2014 г. личният ни интерес към качеството на храната, която консумираме и по-специално осъзнаването на съдържанието на масовите брашна, които се предлагат, се превърна в малък семеен магазин. Целта ни беше в него да предлагаме прясно смлени брашна, семена, ядки и стоки, в чието качество вярваме. Интересът ни към брашната се превърна в търсене на това как да правим качествен хляб с натурални брашна, работейки изцяло с жив квас.

През 2016 г. отворихме първата си пекарна „Златното зрънце” и до момента се стремим към предлагане на качествени продукти в четирите ни обекта, които да отговарят на високите изисквания на нашите клиенти. В цеха ни, освен хляб с жив квас, произвеждаме и широка гама от сладки и солени печива, които имат своите верни клиенти.

 

Денкел ЕООД

През последните 5 години успяхме да превърнем „Златното зрънце” в синоним на качествени печива с избрани продукти и лично отношение. Работим изцяло жив квас, които сами поддържаме. Избираме всяко брашно след тестове и проучване на доставчиците ни.

Голяма част от брашната мелим на собствена мелница, директно преди влагането им в продуктите. Зърното купуваме директно от земеделските производители.

Тел.: +359 876 00 95 00

Email: [email protected]

Изтеглете презентация

Изпратете ни съобщение

Не попълвайте: